How do you gain insight of the thought process your subordinates as a leader?

تم إضافة السؤال من قبل Samik Dutta , Business Manager , Pulsar Muhendislik Turkey
تاريخ النشر: 2017/05/22
Gian Karlo Francisco
من قبل Gian Karlo Francisco , Accounting Assistant , PHIMCO INDUSTRIES, INC

As a leader you'll learn by communicating with your subordinates and by giving them the opportunity to give and share their ideas.