What is the best way to convert multilingual form big data into English?

تم إضافة السؤال من قبل Sadique Manzar
تاريخ النشر: 2017/05/23
mohammad feroz feroz
من قبل mohammad feroz feroz , Software Designer , Royal Bank of Scotland

You can use libraries like stanford corenlp that provide functionalities like sentiment analysis on multiple languages including japanese arabic etc. Other solution is to use ibm watson.