Total payment side of cash book undercast by 1000 if the starting point of debit balance in pass book then?

تم إضافة السؤال من قبل Jiju Ji , ACCOUNTANT OFFICER , CLASSIC ART LAMPS
تاريخ النشر: 2017/05/24
Sajjad Hussain
من قبل Sajjad Hussain , Manager Accounts , Primo General Contracting & Properties LLC

This 1000 must be adjusted in adjusted cash book first then come to the bank reconcilation.

Mudassir Rasheed
من قبل Mudassir Rasheed , SENIOR ACCOUNTANT , TYRE LAND LLC

i did not understand your question can you explain what you need. you need entry or correction ?