I have 2 year experience as it administrator and system administrator .Looking for job in gulf ..Please give me chance to prove myself?

REGARDING JOB OPPURTUNITY

تم إضافة السؤال من قبل MD NAWAZ KHAN KHAN , IT Manager , Metropolitan insurance brokers llc
تاريخ النشر: 2017/05/25
Abhilash Rao Bonthuri
من قبل Abhilash Rao Bonthuri , Quality Control Supervisor, Technical Supervisor , Readymix Qatar(LafargeHolicim)

Build a strong resume with the help of bayt.com people in the way employers looking for it.