كيف بإمكان الخريج الجديد الحصول على وظيفه؟ how can a fresh graduate with 0 years of experience get a job?

تم إضافة السؤال من قبل Zia Mohamed Ismail , Infrastructure Consultant / Systems Engineer , Fujitsu
تاريخ النشر: 2013/10/10
Eman Shbool
من قبل Eman Shbool , Science Teacher , Ministry of Education

أول سنة بعد التخرج افنيها في بناء سيرة ذاتية جيدة من خلال دورات تدريبية أو خبرة عمل وإن كانت بدون راتب أو من خلال التطوّع لدى أي جهة خيرية أو منظمة عالمية

Zia  Mohamed Ismail
من قبل Zia Mohamed Ismail , Infrastructure Consultant / Systems Engineer , Fujitsu

@Fadi Khashashneh, thank you my good sir, I found your advise very helpful. Thanks again.

مستخدم محذوف‎
من قبل مستخدم محذوف‎

By starting out by any means in any kind of job available. This helps think better and break free many pressures around you , though, find a better job on the go.

Good luck