Do background matters when it comes to designing Twitter Page, Facebook Cover Page, Youtube Channel

تم إضافة السؤال من قبل khabab javed , Technical Writer (Document Controller) , huawei
تاريخ النشر: 2012/11/12
Roba Al-Assi
من قبل Roba Al-Assi , Brand and Communications Director , Bayt.com

Yes, it does.
Backgrounds are a design element that need to reflect your company's branding and image.