Name one application of electrical actuators.

تم إضافة السؤال من قبل amany mokhtar , Volunteer , Resala
تاريخ النشر: 2013/10/10
muhammad arif
من قبل muhammad arif , Assistant Engineer , Phoenix armour

industrial Linear Actuators

حسام ناجى
من قبل حسام ناجى , testing and commissioning engineer II , SENDAN INTERNATIONAL COMPANY

Solenoid coil used to change gears.

Amr Saleh
من قبل Amr Saleh , Senior I&C technical office engineer , ENPPI

closing and opening valves

Maher Alasli
من قبل Maher Alasli , service engineer , UNITED WEAVERS

soleniod valves for water - gaz - oil

Asif Aizaz
من قبل Asif Aizaz , Senior Consultant Industrial Automation , Multisoft System Noida

  1. Industrial Linear Actuators are electric actuator products that operate in typical open loop applications powered by12,24,36 VDC or115,230,400 VAC.