A good leader must know how to value people. What are the ways to show that you value your staff?

تم إضافة السؤال من قبل مستخدم محذوف‎
تاريخ النشر: 2017/05/31
MD. SORIFUL ISLAM AFROSE
من قبل MD. SORIFUL ISLAM AFROSE , Executive Secretary & Admin Officer. , New Star Travels International

follow employ problem and and benefits, then try to solve employees problem , then company will be growth so much