How are you sure that you're better than other low position employees just because your position is higher than them?

تم إضافة السؤال من قبل Shaira Camille Yu , HOSTESS/SALES MARKETING , Sea Scape Marine L.L.C
تاريخ النشر: 2017/06/02
مستخدم محذوف‎
من قبل مستخدم محذوف‎

Never judge yourself as high being in higher. we are always learner. Their is always something to learn from junior like we do from mistake.