Which one is more professional, AutoCad or Revit?

تم إضافة السؤال من قبل Mostafa Mohamed Ragaee , projects Engineer , Titan Cement Egypt (TCE) – Beni Suef plant
تاريخ النشر: 2017/06/04
Mostafa Ahmed Abd El-Fatah
من قبل Mostafa Ahmed Abd El-Fatah , structural technical office engineer , Dar Almimar Constructions - DMC (Mountain View)

Dear Mostafa,

First revit is more professional in modeling , coordination & extracting concrete dimension (form work) shopdrawing

but autocad is more sufficient in presentation details