Which is the most crucial element in the chain of the supply chain? Warehousing or Logistics? Post your opinion.

تم إضافة السؤال من قبل Nasik Elayedath , Warehouse Assistant , Abdulla fouad impalloy Co Ltd
تاريخ النشر: 2017/06/04
Mohammed Awad
من قبل Mohammed Awad , Regional Supply Chain & Operations Director , Tamakkon Co.

I would say Logistics not neglecting the role of warehousing.