What is the key characteristic of a successful Customer Service Professional?

تم إضافة السؤال من قبل Jomarie Musa , Customer Service Professional , Manulife Business Processing Services
تاريخ النشر: 2017/06/05
Syed Wajeeh Ul Hassan
من قبل Syed Wajeeh Ul Hassan , Sales Manager , Crystal Plaza Hotel

A Successful customer Service Provesional must see his customer as a baby no matter what you have to make him happy with your  deal