How one can be good at studies?

تم إضافة السؤال من قبل aamir inayat khan , Lecturer in English , Bacha Khan University Charsadda, Khyber Pukhtoonkhwa,Pakistan
تاريخ النشر: 2017/06/06
aamir inayat khan
من قبل aamir inayat khan , Lecturer in English , Bacha Khan University Charsadda, Khyber Pukhtoonkhwa,Pakistan

By selecting authentic relevent books and then try to read it thoroughly, but go for soecific points to select to help one in his/ her studies.