Which one is faster jquery id selector or javascript getelementbyid()?

تم إضافة السؤال من قبل irfan shaikh , Consultant : Senior Web Designer/Front end Developer , Client : ● Impact Proximity, Dubai ● Cube Solution, Dubai ● WAC, Sharjha ● KIOEC, Kuwait ● IRIS Ltd.
تاريخ النشر: 2013/10/12
Kariem Soudy
من قبل Kariem Soudy , Web Solutions Consultant , Tatweer Educational Transportation Services Company

 javascript.getelementbyid() is faster

Deepak Mishra
من قبل Deepak Mishra , Lead Developer , Chevron

Javascript, becuse Jquery is build on javascript only.