How winning companies turn creativity into business value and growth?

تم إضافة السؤال من قبل مستخدم محذوف‎
تاريخ النشر: 2017/06/20
QUAID NASEEM
من قبل QUAID NASEEM , Area Manager Project & Maintenance , Total Parco Pakistan Limited

It depends how realistic is the creativity. If it is a result of real time observation, public opinion or research you just neeed to give a finishing touch to your product in addition to standard practice.