What is there for oracle apps dba in cloud, should people learn the cloud or they should not?

تم إضافة السؤال من قبل khalid siddiqui khalid , Sr.oracle apps dba Lead , BirlaSoft
تاريخ النشر: 2017/06/21
Siraj Ahmad
من قبل Siraj Ahmad , solution architect , Wipro Limited

Orale Apps DBA should upgrade themselves.

1. Cloud Service Model: SaaS, Paps, IaaS 2. Cloud Deployment Model: Public, Private, Hybrid, Community etc   Integration skils with EBS, OEM, OTD,DBCS, DBaaS, EBS Cloud Admin tool etc.