Is a bachelor graduate eligible for PhD admission? If so what are the requirements?

تم إضافة السؤال من قبل Ajay Kumar
تاريخ النشر: 2017/06/21
مستخدم محذوف‎
من قبل مستخدم محذوف‎

Yes, it's. You can check some American universities websites at your speciality.

Md MURSHID Alam
من قبل Md MURSHID Alam , Quality Assurance Engineer , Jai Hind Autotech Industries Ltd

Yeah,bachelor degree is enough to get admission inPhD but some institute want master degree also for PhD