What tools do you recommend to audit the website structured data. Please list down tools name and link. if any?

تم إضافة السؤال من قبل Babu Raj Devi , Head of Marketing - Freelancer , Beyond Autos FZE
تاريخ النشر: 2017/06/22
asitabh paul
من قبل asitabh paul , SEO Consultant , Hash Technologies P Ltd

Overall Look and Feel, Heatmaps, Site Stucture, Content, Navigation, Landing Pages, Site maps, Google PR, Webmaster Tools, Keyword, Authority, Amazon Rankings, Page Download Speed, Quickness & Responsive Nature

Muhammad Moussa
من قبل Muhammad Moussa , Digital Marketing Instructor , AUC School of Continuing Education (SCE)

Hello Babu,

To monitor and test your Schema and Structured Data Markup I recommend:

Structured Data Testing Tool.

Structured Data Markup Report in Google Search Console.

Regards,

Muhammad