When you are in Paper Space (layout) what do you draw to see your model? 1-A window 2-A box 3-A rectangle 4-A viewport

تم إضافة السؤال من قبل Mahmoud alsouqi , Project Engineer , TECHNICAL ARAB CONTRACTING GROUP
تاريخ النشر: 2017/06/24
Mushreq Abdulmajeed
من قبل Mushreq Abdulmajeed , Senior Project Supervisor , Lagoon Spring Company

...................window .................

hisham abu dagga
من قبل hisham abu dagga , Project Manager / مدير مشاريع , مؤسسة عبدالكريم العواض للمقاولات

Thank you for the invitation

Option A Awindow

Engshams Civil
من قبل Engshams Civil , مهندس مدني عام , مكتب هندسي

Thanks For the invite

the answer

select

A window

kavitha rao
من قبل kavitha rao , Administrative officer , Shri Pharma associates

Thank you so much for your invitation.

Option 4-A Viewport is the answer.

selamawit seid
من قبل selamawit seid , Highway Engineer , Bari Zambia Limited

Thank you for invitation answer is viewport

مستخدم محذوف‎
من قبل مستخدم محذوف‎

Answer is: option ( 4 ) A Viewport