How do you handle a subordinate that is more intelligent than you as a manager?

تم إضافة السؤال من قبل EMMANUEL DAIKWO , General manager , Defash pharmacy Ltd.
تاريخ النشر: 2017/06/26
Hussam Hassan
من قبل Hussam Hassan , Quality Assessor , Emirates Group

with more questions and patient.

Ibrahim Adawi
من قبل Ibrahim Adawi , Administrative Assistant , هيئة تطوير وتعمير المناطق الجبلية بجازان Mountain Development Authority in Jazan

By trying to take advantage of ideas and participate in decision-making.