What is the role of the European Central Bank?

تم إضافة السؤال من قبل FATEH BOUCHENE , institut d'emission , banque centrale d'algerie
تاريخ النشر: 2017/06/30
sadiq khan
من قبل sadiq khan , office administrations , rokn al handasa consulting engg

The European Central Bank (ECB) manages the euro and frames and implements EU economic & monetary policy. Its main aim is to keep prices stable, thereby supporting economic growth and job creation