What is the number of devices after which you should divide your lan to VLANs to prevent network flooding & congestion?

تم إضافة السؤال من قبل karim sayed , IT Coordinator , IHG (Intercontinental Hotel Groups)
تاريخ النشر: 2017/07/05
مستخدم محذوف‎
من قبل مستخدم محذوف‎

VLANs are created to Reduce Network congestion,So according to client systems we create the VLANs,if the Network is too much larger then we create VLANs