What is a switched virtual interface SVI as related to MLS and what is the command syntax to configure this?

تم إضافة السؤال من قبل Micheal Egereugwu , IT TECHNICAL SUPPORT ENGINEER , AFRI-HUB ICT CENTER
تاريخ النشر: 2017/07/23
Micheal Egereugwu
من قبل Micheal Egereugwu , IT TECHNICAL SUPPORT ENGINEER , AFRI-HUB ICT CENTER

SVI is a logical interface that is assigned a network layer 3 address and represents an entire vlan

to configure

sw(config)#int vlan vlan-id

sw(config-if)#ip address ip-address-mask (secondary)

sw(config-if)#no shutdown

sw(config-if)#exit