What would you prefer? 'CV' or "Video CV" and why?

تم إضافة السؤال من قبل Faris Abu Hannood , Marketing Consultant , Twist Marketing Agency
تاريخ النشر: 2017/07/23
Obaid ur Rehman
من قبل Obaid ur Rehman , HR Executive , Al Bahr Al Arabi Marine Engineering Services

Written. you can access more in written thing than video.

Omar Saad Ibrahem Alhamadani
من قبل Omar Saad Ibrahem Alhamadani , Snr. HR & Finance Officer , Sarri Zawetta Company

Thanks

I would prefer written CV, it is more readable in MENA than VCV.

Ahmed Abdurrazzaq
من قبل Ahmed Abdurrazzaq , General Manager , VTEL

Thanks for the invitation I prefer the application to include both.

Faris Abu Hannood
من قبل Faris Abu Hannood , Marketing Consultant , Twist Marketing Agency

I am currently uploading a video CV as we type to my profile

مستخدم محذوف‎
من قبل مستخدم محذوف‎

i prefer for video cv bze

video cv show you phyicscal presentation

moreover the interviwer will know you btter than CV

ghazi Almahadeen
من قبل ghazi Almahadeen , Project Facilitator , Jordan River Foundation

Thanks for the invitation .................. CV is better easier and faster