Do you think that we can make a unique model mixing EFQM Excellence and IMS as an integrated management system applicable for all organizations?

تم إضافة السؤال من قبل Samer Malkawi , Co-founder + QHSE Consultant , ISCG - Safety Team Company
تاريخ النشر: 2017/07/25
فتح الرحمن محمد احمد المنصور almansour
من قبل فتح الرحمن محمد احمد المنصور almansour , مدير مركز تدريب ساسيو , مجموعة جياد الصناعية

yes i unique model mixing EFQM IMS