What will happen to your applications that are built using frameworks that doesn't have support anymore?

تم إضافة السؤال من قبل Andrew Yu , Web Developer , BESA Digital FZ-LLC
تاريخ النشر: 2017/07/26
Ricky clayman
من قبل Ricky clayman , auto body technician , jaidah automobile company qatar

it will not going to be strong after job done

مستخدم محذوف‎
من قبل مستخدم محذوف‎

It will work all fine, as long as you're maintaining it every now and then.