Can you tell me about a time when you demonstrated leadership behaviors?

تم إضافة السؤال من قبل Dana Qaisi , Social Media Specialist , N/A
تاريخ النشر: 2017/07/27
Omar Saad Ibrahem Alhamadani
من قبل Omar Saad Ibrahem Alhamadani , Snr. HR & Finance Officer , Sarri Zawetta Company

Thanks

....... Follow........

venkata sekhar vommi
من قبل venkata sekhar vommi , SUPERVISOR , HDB FINANCIAL SERVICES LTD

Training to new joinee employees, process downloading to the team members and motivating team members towards achievements of daily targets.

Gift Isibor
من قبل Gift Isibor , Cashier , Price rite supermarket

Being a class room teacher made me feel like a counselor and leader