Which command allows you to change the Linetype Scale? 1-LT 2-LTS 3-LS 4-LTSC

تم إضافة السؤال من قبل Mahmoud alsouqi , Project Engineer , TECHNICAL ARAB CONTRACTING GROUP
Shahzad hussain
من قبل Shahzad hussain , Sr Draftsman lead / Civil 3d technician , Badan agricutural & contractiing co. limited

LTS

ALLOW YOU TO CHANGE THE LINE TYPE SCALE