What are the main criteria to be efficient distribution manager?

تم إضافة السؤال من قبل MOHAMMAD AYNUL HOSSAIN , In Charge , Distribution Department , SOMATEC PHARMACEUTICALS LIMITED
تاريخ النشر: 2013/10/15
Kabir Malik
من قبل Kabir Malik , Deputy General Manager , BRAC (Largest Development Organization in the World)

Route of the distribution area knowledge, replanishmnet cycle and vendor analysis