Business development plan: what are the best business development services I should invest in?

تم إضافة السؤال من قبل Hiba Samman , Electrical Engineer , Arabtech Jardaneh
تاريخ النشر: 2017/08/03
Rajesh  Govindaswamy
من قبل Rajesh Govindaswamy , Head

Market Research on business opportunities and Detail study on Business Model

مستخدم محذوف‎
من قبل مستخدم محذوف‎

"Human resources" is like a bomb fulfilled with new methods

Bahaa Saleh
من قبل Bahaa Saleh , Consultant , KSA

The best business development services I should invest in is Food industry (in arab area)

TARIG BABIKER AL AMIN
من قبل TARIG BABIKER AL AMIN , Head of Planning and Studies Unit , Sudanese Free Zones and Markets Co.

Thanks for invite .... I think marketing is the best field