What can i do to understand what i hear not to miss any statement?

تم إضافة السؤال من قبل مستخدم محذوف‎
تاريخ النشر: 2013/10/15
Menerva Melad
من قبل Menerva Melad , Account Executive, Key Accounts , Graphic Home Company

revise every statement after you hear it

Thilina Dasantha Nawagamuwa
من قبل Thilina Dasantha Nawagamuwa , Junior Executive , Allianz Insurance Lanka Ltd

Remember the important parts. " a giant oak tree fell upon a red car causing a bad damange to the owner of it." You can remember this as an Oak fell on a Red Car . Remember the important stuff.