What are all the qualities that make the best supply chain leaders?

تم إضافة السؤال من قبل Thupple rajagopalan Giri , Supply Chain Manager , AL BAWARDI LLC
تاريخ النشر: 2017/08/08
Berihu Gebreagziabher
من قبل Berihu Gebreagziabher , Supply Chain Officer , UNMISS (United Nation Mission In South Sudan)

Provide service at the right time,  right place and right quality and quality