الى اي مدى تلعب الدعايه دورا في وضع الخطط الاستراتيجية لاي شركة او منتج ؟

تم إضافة السؤال من قبل Mahmoud Manasreh , Events & Marketing Manager , Alrakha International for Event
تاريخ النشر: 2013/10/16
Zafar Iqbal
من قبل Zafar Iqbal , Teacher (Pak Studies) Subject Specialist , Home Tutor

Advertisement of project Indeed have a very influenced role upon strategic planning.  You will try to do what customer or end user is looking for, and will make a strategy how to satisfy the customer accordingly.

Mohamed abdelsalam shabrawi
من قبل Mohamed abdelsalam shabrawi , Regional Director for the Arab Republic of Egypt , african energy company

الخطة الإستراتيجية تسبق التسويق وليس العكس