For Project manager is it necessary to be of that field specialist? i.e IT project manager is IT Expert, Civil Project manager is Civil Engineer

تم إضافة السؤال من قبل Fahad Abdullah , Project Manager , Trg Tech
تاريخ النشر: 2017/08/25
Fahad AL Faraidi
من قبل Fahad AL Faraidi , مدير عام الاستراتيجية والبرامج والمشاريع , شركة تمكين للتقنيات

It is better to be filed specialist to have more chance to succes in the project.