What fun leadership activities any team leader should do to break the daily routine?

تم إضافة السؤال من قبل Zain Khater , Project Supervisor – StartUp Project , Injaz
تاريخ النشر: 2017/08/28
Omar Saad Ibrahem Alhamadani
من قبل Omar Saad Ibrahem Alhamadani , Snr. HR & Finance Officer , Sarri Zawetta Company

Thanks

I support my colleagues answers

RUEL  VILLENA
من قبل RUEL VILLENA , Business Owner , Anne and LLiv Fashion Corner

TEAM BUILDING ACTIVITIES ( A CONCEPT THAT HELPS INCREASES SKILLS AND COMMUNICATION AND  IMPROVES PRODUCTIVITY.

Sara Ewnetu Ewnetu
من قبل Sara Ewnetu Ewnetu , Production Supervisor , Kana TV

Talking to them once a week for 1 Hr. Or 2 about anything but the office; could be about Sports, new trends of technology, best art, best movie, funny thing that happened that week ...