كيف تتعامل مع جهاز عنيد جدا ولا يقبل اى نظام؟

كفايا السوال دة

تم إضافة السؤال من قبل reza عبد الغنى , عامل مخازن , مركز خدمة هاينداى غبور مصر
تاريخ النشر: 2013/10/16
Asprint Garcia
من قبل Asprint Garcia

استبدل الهرد و السي دي روم و استخدم نسخة ويندوز7 بروفشنال و انشاء الله يظبط معاك

Remon Talat
من قبل Remon Talat , IT System Engineer , Mercedes Benz

دي إما مشكلة بايوس يا مشكلة بادة في الهارد

كفاية الإجابة دي :D

مستخدم محذوف‎
من قبل مستخدم محذوف‎

أحاول معرفة السبب لأنه إذا عرف السبب بطل العجب و أحاول معه مجددا لأني من النوع الذي لا ييأس من المحاولة ، و إذا استمر الوضع على حاله أستشير أصحاب المعرفة و الخبرة في هذا المجال ، وبهذا لن أترك المجال للجهاز بهزيمتي