As a therapist, what is the best advice you would give to students who get extremely nervous during exams?

تم إضافة السؤال من قبل Lana Oudeh , PR Coordinator , Al Ghanem
تاريخ النشر: 2017/08/29
Taifoor Zarin
من قبل Taifoor Zarin , Secretary General , Khyber Pakhtunkhwa Cycling Association

1. Talk to students 2. Tell them to Use your nerves for good 3. Tell them Make a plan

4. Encourage them