Is shampoo a necessity good? If not what type of good is it?

تم إضافة السؤال من قبل Bhoom Gandhi
تاريخ النشر: 2017/09/05
Muhammad Nauman Akbar
من قبل Muhammad Nauman Akbar , Quality Technologist , Oasis Pure Water factory LLC-NFPC group

It is depend upon income and it is normal good.

Muhammad Ashiq
من قبل Muhammad Ashiq , Projects HSE Manager , International Water Partners- IWP

I stopped using soap15 year ago. It was easily one of the best moves I've ever made in my entire life.