IF I have small budget, & I have to use it to one of two project: 1- develop marketing team. 2- develop sales team. Which one you will select?

تم إضافة السؤال من قبل Feras Hassan , Sales & Marketing Projects , MEIC
تاريخ النشر: 2017/09/06
Nelson Mendez
من قبل Nelson Mendez , Commssioning Engineer , SHI Engineers

Develop a Sales team, this is the most important, then the marketing team