Duct connections leakage testing methods?

تم إضافة السؤال من قبل MD Faisal Khalil Farooqui , Electrical Engineer , Mosanada FMS
تاريخ النشر: 2017/09/09
shawky mahmoud
من قبل shawky mahmoud , project maneger , wasten holding company

this question isnot connected by repairing ,but we test the leakage of the duct connection by fan with asuitable fort and smoke releaser to check the places that leaks