What are special things on the work?

تم إضافة السؤال من قبل waleed Ameen Abdo AL-Rashed , Logistics Officer , Aramex International Company
تاريخ النشر: 2013/10/17
Samar Abu Shaban
من قبل Samar Abu Shaban , Regional HR Operations manager , souq.com

completing a very special assignment and complicated job

Binod Timsina
من قبل Binod Timsina , Human Resources Business Partner , CG Corp Global │ Chaudhary Group

Honesty

Manner

Hard work

Entire environment

team work

Satisfaction

Manisha p
من قبل Manisha p , Leader of Gynecology and Obstetric Ward, Academic Member , university

I love a lot of things about my job. Honestly, I like the challenge. it give me new power for work.

Mohamed Elsayed Bayoumi
من قبل Mohamed Elsayed Bayoumi , Senior systems engineer , Egyptian drilling company

The relationship between staff are determined by theway accomplish functional tasks for it as long as there is psychological comfort will lead your business with confidence and success.

العلاقة بين الموظفين هى التى تحدد طريقة انجاز مهامك الوظيفية لانها طالما يوجد الراحة النفسية ستؤدى عملك بثقة ونجاح.

Wayne Greiner (MBIFM)
من قبل Wayne Greiner (MBIFM) , Engineering/ Facilities Manager. , Hertfordshire Constabulary

Sorry!, I need a bit more information to be able to answer your question in full.

Muhammad Nisar Khan
من قبل Muhammad Nisar Khan , Accountant , Haddan Project Management Est.

work and work.........