How do we use evolution and connect to shared mailboxes off an exchange server?

تم إضافة السؤال من قبل Marsed Elamin Elmamoun Ahmed , Senior IT Engineer (Part time) , KHADARNA CO.LTD
تاريخ النشر: 2013/10/17
Anshul Sabui
من قبل Anshul Sabui , Sr. Business Analyst , Enrico Solutions Pvt. Ltd.

Yes, it should work. You can install it by the following command:

sudo apt-get install evolution-ews

or less recommended way:

sudo apt-get install evolution-mapi

And then execute evolution.