I would like working there in Canada country, as a factory workers?

I have my4yrs experience working there in Riyadh Saudi Arabia,as my position.steel fitter of Nesma partners company.sinse to

تم إضافة السؤال من قبل Domingo Vergara , Stell fixer , Nesma & partners company
تاريخ النشر: 2017/09/27
Domingo Vergara
من قبل Domingo Vergara , Stell fixer , Nesma & partners company

Steel fitter of Nesma partners company of Saudi Arabia.