Explain the load balancing principles in a 3phase supply system?

تم إضافة السؤال من قبل nomasango mahlangu
تاريخ النشر: 2017/09/28
Tauqueer Khan
من قبل Tauqueer Khan , Store Supervisor , United Creations LLC

Although single-phase electricity is used to supply common domestic and office electrical appliances, three phase alternating current (a.c.) systems are almost universally used to distribute electrical power and to supply electricity directly to higher power equipment.

Three-phase voltage waveform