انا معاي جهاز للأب توب كان شغال بدون بطارية شغال مباشر وانقطع الكهربي وجات فجأة وللاب توب ما عارف لي مش رضي يشتغل؟

تم إضافة السؤال من قبل mahmoud mohammed
تاريخ النشر: 2017/10/07
سلطان الاحزان
من قبل سلطان الاحزان , مبرمج كمبيوتر مبرمج ستالايت وفك شفرات .وملفات قنوات وسوفت ويرهارد وير وعمل الصيانة الازمة , بسنت سات

تاكد يااخى  من دخول التيار اولا  يعنى  تاكد من الشاحن اواولا يمكن يكون فاصل