How can we improve our typing skills?

تم إضافة السؤال من قبل مستخدم محذوف‎
تاريخ النشر: 2017/10/15
Muhammad Usman Ghani Ghani
من قبل Muhammad Usman Ghani Ghani , Teacher , Education Department

Practice Makes a Man perfect....So practicing makes ou skill best.By writing few lines dailywill improve our skills.

Zeeshan Qureshi
من قبل Zeeshan Qureshi , Manager accounts/VAT Expert , finance club uk limited

we can improve the typing skills by daily practising on the key baord and by correcting errors in it