Can I use STAAD.Pro for steel design?

تم إضافة السؤال من قبل Motasem Thulthen , Sales & Projects Manager (Structural Steel & Pre-engineered steel Buildings) , International Building Systems Factory (IBSF)
تاريخ النشر: 2017/10/18
DHEERAJ A
من قبل DHEERAJ A , Estimation and Fabrication Engineer , Excellent Steel LLC

Staad software is used for steel design and load calculation.mainly used for calculation report of steel structure design.

ATHAR AHMAD WANI
من قبل ATHAR AHMAD WANI , Road Design Engineer , Intecsea

Yes, we can use Staad Pro for Steel Design