What is the type of contracts generally used in Middle East construction?

تم إضافة السؤال من قبل Imran Khan Abdul Rasheed , Project Quantity Surveyor , Arab Engineering Bureau
تاريخ النشر: 2017/10/24
Joel Taer
من قبل Joel Taer , Project Manager Consultant , Riyan Private Limited

The type of contract generally used in Middle East construction is FIDIC contracts or remeasuable contracts.