What is the most effective document to review to learn about the project’s procedure for managing risk?

تم إضافة السؤال من قبل Tawfik Zaky Tawfik Ibrahim , Sheet metal Factory Manager , Benha Electronics Co.
تاريخ النشر: 2013/10/18
Tanveer Ahmad Niazi
من قبل Tanveer Ahmad Niazi , CEO (Self-employed) , Project Management Training & Consultant

Risk Management, Tricks of the Trade®Developed by Rita Mulcahy

and

Project Risk Management

By Bruce Barkley

Reneesh George
من قبل Reneesh George , Senior Planning Engineer , Dorsch Gruppe

Risk Managment Plan

- Risk Assessment Matrix

- Risk Register

Themali Silva
من قبل Themali Silva , Sr Technical Product Manager , Plusgrade

Risk Assessment Matrix

Risk Management Strategy

Risk Logs