Why you need to use Balun adapters?

Balun why we use it in transmission lines.

تم إضافة السؤال من قبل Jose Fonseca , Electronics Engineer Drilling Supervisor , Saudi Arabian Saipem
تاريخ النشر: 2017/10/29
Darrel Cepillo
من قبل Darrel Cepillo , Telecommunications Engineer , Globe Telecom Inc

To convert an unbalanced signal to a balanced one or vice versa.

Jose Fonseca
من قبل Jose Fonseca , Electronics Engineer Drilling Supervisor , Saudi Arabian Saipem

To adapt the antenna with the transmission line and transmission source.